logo, identitate vizuala
graphic design
ambalaj, etichete
web design
design de produs


personal info
contact

 

EN

umbra    

Bun venit!

Rasfoieste acest

portofoliu

online

Comunica prin imagine!
Intr-un climat al schimbarilor continue, companiile, incercand sa faca fata concurentei, acorda o atentie sporita propriei imagini.
Imaginea firmei dumneavoastra, a produselor sau serviciilor pe care le oferiti este foarte importanta si trece chiar inaintea calitatii acestora, fiind primul lucru pe care il judeca un client chiar inainte de a afla orice altceva despre firma dvs.
O buna imagine face diferenta dintre un client castigat si unul pe care il pierdeti inca inainte de a ajunge sa va contacteze. O buna imagine va face firma dvs. sa fie perceputa ca un competitor redutabil in segmentul dvs. de piata. Ea trebuie sa transmita eficient mesajul dorit si sa fie usor de retinut de catre oameni, sa contribuie la formarea unei fidelitati fata de firma sau marca.
Anumite branduri ne fac o impresie puternica, iar altele trec prin campul nostru vizual fara sa lase o urma clara.
In consecinta un logotyp potrivit, un slogan eficient, o linie grafica coerenta a tuturor materialelor publicitare, tiparite sau electronice, pot fi solutia pentru a fi mai bine cunoscut si apreciat, pentru a comunica eficient cu clientii, angajatii, mass media sau diverse grupuri tinta.
Identitatea vizuala de firma sau de marca, va poate crea o imagine pozitiva atat de necesara unei afaceri reusite.
sus